Allmänna villkor

Som kund hos Isakssons Maskin har du alltid tillgång till välservade maskiner samt besiktade enligt krav och bestämmelse.

Priser

De priser som anges via kontakt med oss är i enlighet med ert avtal och anges exklusive moms.  Eventuella tillkommande kostnader såsom transport, försäkring- och fakturakostnader debiteras enligt ert avtal. Övriga kostnader som rengöring, slitage och övriga tilläggskostnader kan debiteras i efterhand efter returnerande av utrustningen i enlighet med Isakssons Maskin hyresvillkor.  Hyrespriset för vald produkt baseras på den av dig angivna hyresperiod, det vill säga perioden mellan hyresstart och planerat returdatum.

Produkter

Isakssons Maskin strävar alltid efter att leverera exakt den produkt ni valt att boka. I vissa enstaka fall kan det dock bli en annan fullt likvärdig produkt med samma funktioner som levereras, men av ett annat märke. Allt för att inte orsaka stopp i ert viktiga arbete. Alla produkter vi levererar är proffsmaskiner från noga utvalda och kvalitetssäkrade varumärken.

Hyrestid 

Vid bokning av maskin anges hyrestiden i tidsenheten hyresdag, hyresvecka eller hyresmånad. Tidsenhet kan dock vara reglerat i ditt gällande avtal. Det kan även finnas utrustning som har annan tidsenhet som standard.

Transportkostnader

Transportkostnader debiteras med 650kr + moms per körd /h.

Avhämtning / Återlämning

Vid avhämtning / återlämning direkt hos oss kan bokning och avhämtning ske samma dag.

Bekräftelse

Orderbekräftelse skickas via e-post och skall alltid godkännas av hyrestagaren före leverans av uthyrningsmaskin.

Avbokning

Vid avbokning av hyror och leverans ska detta ske senast EN helgfri dag innan dag för leverans eller dag för avhämtning som anges i din orderbekräftelse. Avbokning kan ske via telefon eller mejl.

Retur

Ovanligt nedsmutsade maskiner debiteras med 650kr + moms, Utebliven fulltakning av diesel debiteras med 18,90kr + moms per liter. Ej fulladdad lift debiteras med 50kr + moms för laddning.

Betalning

Betalning sker via faktura. Fakturakostnad om f.n. 60 kr tillkommer, dock ej i samband med PDF-faktura, via EDI-fakturering eller om annat framgår av ditt avtal.

Kontaktuppgifter

Isakssons Maskin AB Flathälla 1 57197 Forserum

Telefon 036-131063 / Mejl info@isakssonmaskin.se

Hyresvillkoren är giltiga från och med 2019-08-01