En seriös maskinaffär online

Personlig service

Erbjuder hemleverans

Meny

Köpvillkor

Adam Isaksson Maskin AB Orgnr 556886-6858.


Priser
Alla våra angivna priser är angivna i svenska kronor, samt är priserna exklusive moms.. Priserna är exklusive moms om inget annat anges. Priser för frakt anges eller offereras separat.

Beställning
För att kunna göra ett köp måste du som Kund acceptera Adam Isaksson Maskin avtal. Genom att acceptera villkoren förbinder sig kunden att följa villkoren i sin helhet.
Adam Isaksson Maskin AB förbehåller sig rätten att neka kunden ett köp. Avtalet om köp ingås först när Adam Isaksson Maskin AB manuellt bekräftar kundens beställning.

Betalningsvillkor
Alla våra maskiner ska förskottsbetalas före ev leverans vid köp kontant, alternativt leverans godkännas vid avbetlaning alt leasing vid lastning på vår anläggning.

Fraktkostnad
Fraktkostnad ingår inte i våra angivna priser på våra maskiner & redskap vi utannonsera, utan detta offereras separat alt tillsammans med produkten i samband med att vi får reda på vart vi ska skicka godset. Frakt priser kan variera beroende på maskin storlek och tillgängligheten.

Garanti
Adam Isaksson Maskin AB har normalt sett 12 månaders garanti mot material- eller fabrikationsfel på (NYA) produkter om inget annat anges. Tillverkaren HZM (IM kompaktlastare) för att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Kund är skyldig att ombesörja nödvändig service och kunna bevisa att detta skett vid eventuellt anspråk. Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Kvittot på betald vara gäller som garantisedel efter att full likvid erlagts. Ersättning för arbetskostnad ingår ej. Adam Isaksson Maskin AB står ej heller för ev kostnader vid driftstopp. Vid garanti- och andra serviceärenden betalar kunden alltid frakten till service och vi eller serviceverkstaden står för frakten ut till kunden. Utbytta delar skall skickas i retur till oss inom 14 dagar efter erhållandet av ny reservdel. Efter att vi på Adam Isaksson Maskin AB konstaterat att felet är ett fabrikationsfel / garantifel så markuleras/ krediteras den kostnad som åligger produkten/delen. Garantin på produkten gäller Adam Isaksson Maskin AB kund/köpare och således ej eventuella efterföljande ägare om produkten förmedlats vidare i andra hand.


Produktgarantin eller möjligheten till reklamation utav en vara gäller ej produkter vars ändamål är att användas i en uthyrningsverksamhet.

Begagnade produkter
För begagnade eller använda produkter gäller inga garantier. Alla objekt som säljs på Adam Isaksson Maskin AB säljs i befintligt skick. Brister och fel finns ibland på de objekt som säljs eftersom de är begagnade bruksföremål. Vi försöker vara så tydliga som möjligt i produktbeskrivningen på alla begagnade objekt.

Produktinformation
Alla marknadsförda produkter och varumärken förmedlade och sålda av Adam Isaksson Maskin AB är att betrakta som unika och går ej att ställas i proportion eller jämföras med andra varumärken på marknaden. Det är upp till köparen att förvisa sig om att den kvalitet och livslängd på produkten eller produktens komponenter ifråga är till köparens belåtenhet innan ett eventuellt köp. Om inget annat avtalats eller köparen betalat extra för tilläggstjänster som efterkontroll av tillverkad produkt är köparen skyldig att efter leverans av produkt kontrollera och justera hjulbultar, kopplingar, leder och annat som kan påverka produkten destruktivt.

Publicerat material
Materialet på denna hemsida är skyddat enligt upphovsrättslagen och tillhör Adam Isaksson Maskin AB användande av material måste godkännas av Adam Isaksson Maskin AB. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella fel vad gäller bilder, priser och produkttexter på vår hemsida. Vid eventuell fel prissättning på hemsidan eller i något material förmedlat av Adam Isaksson Maskin AB förbehåller vi oss även rätten att avbryta beställningen. Produktspecifikationer som framgår i publicerat material i webbutik, annonser, broschyrer och annat media är till stor del hämtat från produkttillverkaren. Specifikationerna på produkter kan skilja sig från olika typer av utrustning som offereras utav tillverkaren.

Personuppgifter / GDPR
Adam Isaksson Maskin AB kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter. Det gäller även E-postadresser kunden lämnar till Adam Isaksson Maskin AB däremot lagras alla E-postadresser i vår databas.

Hur kan jag hjälpa dig?

Har du frågor eller önskemål så kontakta oss gärna!

adam
Adam Isaksson
Ägare/Säljare

Vill du hellre bli kontaktad?

Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24H

Vi köper begagnade maskiner

Vi köper eller byter din gamla maskin och är intresserade av allt från nyare maskiner till äldre maskiner med många driftstimmar. Skicka in din förfrågan genom att fylla i formuläret eller ring oss. Vår målsättning är att inom 48 timmar återkomma till dig med ett prisförslag.