En seriös maskinaffär online

Personlig service

Erbjuder hemleverans

Meny

Leveransvillkor

Under fraktvillkor benämns ”kunden” som den part som överenskommits som mottagare av godset d.v.s. antigen kunden själv eller den som kunden begärt träda i dennes ställe som mottagare av godset.

Adam Isaksson Maskin AB samarbetar med ledande transportföretag inom Sverige och Europa.

Priser

Fraktkostnad tillkommer på alla våra angiva priser i annonserna om inget annat angivits.

Lagerhämtningar

Vi erbjuder lagerhämtning på dom flesta av våra produkter. Vid lagerhämtning ska tid & datum bokas via mejla alt telefon.

Fraktbokning

Adam Isaksson Maskin AB kan tillhandhålla att hjälpa kunden via våra samarbetspartners med fraktbokning. Prisförslag ska anges till kunden och godkännas före bokning.

Fraktbokning av kund

Våra kunder har möjlighet att boka frakt på varan med hjälp av egen sammarbets partner, om kunden väljer att boka frakt ska kunden ta kontakt med oss, boka en tid samt datum för upphämtning. Detta för vi ska kunna garantera att godset är klart vid lastnings tillfället. Kunden har ansvar att ge oss information om vilket företag som ska hämta godset hos oss, samt registreringsnumret på fordonet som ska lasta godset. Skulle kunden tillfullo inte angivit oss information har Adam Isaksson Maskin AB rätten att avböja en ev lastning av varan utan att bli ersättning skyldig för eventuell bomfrakt.

Leveransskada

Vad gäller vid en eventuell fraktskada? Köparen är ansvarig för godset under själva leveransen. Och en ev fraktskada är inget Adam Isaksson Maskin AB ger ersättning för.

Leveranstid

Vi kan inte garantera att varan kommer på angiven leveransdag som anges vid bokning.

Returfrakt

Vid byte alternativt återlämning av en köpt vara står kunden själv för eventuell returfrakt, om inget annat överenskommits.

Export & förtullning

Adam Isaksson Maskin AB står inte för eventuella förtullnings kostnader eller övriga kostnader som kan uppkomma vid en ev exportförsäljning.

Hur kan jag hjälpa dig?

Har du frågor eller önskemål så kontakta oss gärna!

adam
Adam Isaksson
Ägare/Säljare

Vill du hellre bli kontaktad?

Fyll i detta formuläret så återkommer vi inom 24H

Vi köper begagnade maskiner

Vi köper eller byter din gamla maskin och är intresserade av allt från nyare maskiner till äldre maskiner med många driftstimmar. Skicka in din förfrågan genom att fylla i formuläret eller ring oss. Vår målsättning är att inom 48 timmar återkomma till dig med ett prisförslag.